Operapub på RØVERSTADEN CC: Gratis Facebook event
Bordreservasjon: bar@roverstaden.no
Info

Velkommen til en ny sesong med operapub på Røverstaden, hver onsdag kl. 19.00!

Her kan du spise nydelig italiensk pizza og få noe godt i glasset mens du hører vakker sang, høye toner og smektende melodier.

Gratis inngang med reservasjon. Send mail til bar@roverstaden.no med arrangement, dato og antall personer.

Aleksander Nohr, baryton

Barytonen Aleksander Nohr fra Kjerringøy i Nord-Norge debuterte ved Den Konglige Opera i København – som Dancairo i Bizets Carmen – samtidig som han studerte ved Det Kongelige Danske Operaakademi. I tillegg har han studert ved Institutt for musikk ved NTNU i Trondheim med prof. Kåre Bjørkøy, og ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med prof. Kirsten Buhl Møller.

Høsten 2013 sang Nohr Baron Douphol i La Traviata på turné med Nasjonaloperaen. Han har også sunget bl.a. Grev Almavira i Figaros bryllup med Nordnorsk Opera, Aeneas i Dido og Aeneas med Concerto Copenhagen, og Kristoffer Rustung i Olav Engelbrektsson med Opera Trøndelag. Mens han studerte ved Operaakademiet sang Aleksander med flere orkestre, som Concerto Copenhagen, Odense Symfoniorkester, København Phil og orkesteret ved operaen i Wermland.

Han har jobbet med dirigenter som Andrew Lawrence-King, Alexander Prior, Christian Badea, Vello Pahn, Giordano Bellincampi, Lawrence Foster og Michael Boder. Han har flere ganger blitt kringkastet i Danmarks Radio, Bl.a. i en lied-konsert med Vaughan-Willams Songs of Travel og Heises Farlige drømme i Tivolis konsertsal i København, og som solist i Weills The Seven Deadly Sins. Sjangermessig favner Aleksander bredt og samarbeider ofte med Ida Løvli Hidle på akkordeon hvor de eksperimenter med repertoar som spenner fra moderne til folkeviser.

Sesongen 2014/15 skal Aleksander Nohr være solistpraktikant og gjøre Yamadori i Madama Butterfly, Masetto i Don Giovanni, Stefano i Viva la Mamma, Moralès i Carmen og Baron Douphol i La Traviata, ved Den Norske Opera og Ballett.

Nils Georg Haugland Nilsen, tenor

Tenoren Nils Georg Nilsen hadde sin debut på the Lincoln Center i New York etter endt Mastergrad på Manhattan School of Music i 2012. I senere tid har han vært solist med Chicago Symphony Orchestra, sunget på den Israelske opera, en rekke festivaler og konserter i inn og utland. Han holder et høyt nivå i flere sjangre og opptrer også i bryllup, begravelser og eventer. Nils Georg er professor i sang på Galamian Academy of Music i Malaga.

Reza Aghamir, klaver

Reza Aghamir er en meget allsidig musiker. Han dirigerer kor, akompagnerer operasangere og holder på med en rekke egne soloprosjekter med musikk innen genre som soul, jazz, funk, hip hop. Reza er også leder for Nøklevann ensemble.

PublikUng

PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i PublikUng som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,-

SMITTERVERN: Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen.

- Hold 1 meter avstand til andre gjester.

- Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing.

- Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig.

- Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19.

Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg

Nyhetsbrev på vei! :D