NM i Pucket & Røverspillklubb VOL2.

NM i Pucket & Røverspillklubb VOL2. på RØVERSTADEN tirsdag 26.02.19 Kl.18.00 CC: GRATIS! Pizzeriaen er åpen i forkant og under arrangementet!
Info

Endelig er Analog Spillklubb tilbake med klubbkvelder i Oslo! En tirsdag i måneden fyller vi Røverstaden med 25-30 deilige ferdighetspill, seig groovy hammondfunk og tett med high fives!

Denne tirsdagen blir det NM i det intense og meget underholdene spillet Pucket også kjent som Trappe Passé som har vært en favoritt på nesten samtlige spillkvelder. Konseptet er like enkelt som det er frustrerende: i Pucket gjelder det å få skutt alle dine pucker (8 stk) gjennom den lille portåpningen og over til motstanderen ved hjelp av en elastisk strikk. Den som har tømt sin side for puck'er først, har vunnet.

Høres jo enkelt ut... meeeeeeen det er det nødvendigvis ikke!!!

Vil du lese mer om Pucket, eller er interessert i å kjøpe det kan du besøke vår partner Kvalitetstid.no ( https://www.kvalitetstid.no/pr... )

I tillegg til NM i pucket blir det oppkjøring til NM i Crokinole (Single 26 mars) & Double (23 aprlil), og selvfølgelig en hel haug a alle de andre fete spillene vi har! Sjoelbak, Pitchcar, Snurrebassbowling, Spirallo, Rollet, Klask, bordcurling, Tumbling Dice, og mange mange flere! Hold av datoen, ta med deg en lekern date, kompisgjengen eller kollegaer og bli med på en helt unik tirsdagskveld fyllt av action, dramatikk, spenning, søte seire og bitre nederlag.

Se video av pucket HER!

Facebook event HER!

Besøk Analog Spillklubb på Facebook!

Nyhetsbrev på vei! :D