MOTORPSYCHO (utsolgt!)

MOTORPSYCHO (utsolgt!) på Klubben lørdag 14.04.18 Kl.19.30 Billetter CC: 395,- + billettavgift
Info
Utsolgt UtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgtUtsolgt

MOTORPSYCHO III LØRDAG 14.04.18 III KLUBBEN I RØVERSTADEN

FORHÅNDSSALG VIA TICKETMASTER: http://bit.ly/2FjZDcy

PRIS: 395,- + billettavgift
Dørene åpner kl 19:30
ID.20

Motorpsycho

Dette er stort. Et band som er ofte regnet som et av Norges største, viktigste og mest innovative band gjennom tidene skal spille på Klubben i Røverstaden i 2018. I de gamle lokalene til Club7 og Sardines er det duket for en eksklusiv og intim konsertopplevelse med Motorpsycho.

Bandet har siden debuten i 1989 gitt ut over 30 album, og spilt konserter over hele verden, og 2017 har vært et like travelt år; ny rå trommeslager, nytt kritikerrost album og en ny lengre Europaturne. Det nye albumet ”The Tower” har fått oppmerksomhet i inn- og utland, og står oppført på listen over årets beste utgivelser hos flere medier. Etter det fantastiske, og ikke minst, utsolgte besøket hos storebror Oslo Konserthus ble det raskt satt på agendaen at gruppen måtte besøke igjen. Nå hos lillesøsteren, Røverstaden.

Velkommen til en storslått aften med gitarist Hans Magnus “Snah” Ryan, bassist Bent Sæther, og trommeslager Tomas Järmyr i Klubben i Røverstaden, lørdag den 14.april 2018.

Utsolgt
Nyhetsbrev på vei! :D