MICHAEL KROHN (AKUSTISK). Supp: Charlotte Jacobsen

MICHAEL KROHN (AKUSTISK). Supp: Charlotte Jacobsen på KLUBBEN lørdag 27.04.19 Kl.20.00 Billetter CC: 330 ID: 18 DØRENE ÅPNER KL 19:00. PIZZERIAEN ER ÅPEN I FORKANT AV ARRANGEMENT
Info

Stemmen til Michael Krohn har som vokalist i Raga Rockers vært en av de tydeligste i norsk musikk gjennom over 40 år.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Høsten 2018 ga han ut «Søvnløse netter» som mottok kollektiv applaus fra anmelderne.

Dagsavisens anmelder skrev:
««Søvnløse netter» er et album som bekrefter Michael Krohns vidd og teft. Og han synger altså mer smektende inntrengende enn noen gang før. Krohn er blitt en crooner på sine gamle dager, og kler det ualminnelig godt.»

Siden har han turnert land og strand rundt og fylt konserthus til randen med Raga Rockers, som ifølge de som har fulgt dem over tid aldri har vært større, sintere og slemmere.

Michael Krohn spiller nedstrippede versjoner av låter fra hele sin karriere, fra Kjøtt til Raga Rockers. Med seg har han Geir Bratland (Dimmu Borgir m.fl) på tangenter.

Med seg som support har han Charlotte Jacobsen, vokalist og låtskriver fra bandet Charlotte & The Co-Stars som blir omtalt som en av norsk rocks beste kvinnelige vokalister og som en av Oslorockens undergrunnsheltinner.

Hun skriver låter med mørke, melankolske tekster, men med en råskap og dynamikk som hører et rockehjerte til. Denne kvelden spiller hun nedstrippede versjoner av Charlotte & The Co-Stars perler.


Facebook Event

Alle gjester i Røverstaden og Oslo Konserthus får 15 % rabatt på knallgod pizza hos Røverstaden både før og etter konsert våren 2019. Vis frem din billett til konserten når du bestiller pizza for å få rabatt!

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D