Marte Wulff konsert Oslo
AVLYST Marte Wulff på RØVERSTADEN Billetter CC: 350 (ink. avgift) ID: 18 år Facebook event Unummererte plasser! Grupper vil bli plassert samlet så langt det lar seg gjøre.
Info

Konserten med Marte Wulff er dessverre kansellert. Alle med billetter har blitt kontaktet angående refundering.Opplev en nedstrippet Marte Wulff i møte med et Steinway-piano, live i Røverstaden 24. april 2021. Den to ganger Spellemann-nominert visepop-artisten har gitt ut fem soloalbum, inkludert én innspilt med Kristiansand symfoniorkester, og fire album med ulike bandprosjekter. De senere år har hun gjort seg spesielt bemerket i det offentlige ordskifte som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken som hun brenner sterkt for.

Våren 2020 slapp Marte sitt sjette album «Ringer i vannet», der hun med humor og innsikt fletter inn både kapitalismekritikk, klimakamp og verdispørsmål i sine poptekster, side om side med sanger om sorg og mange slags kjærlighet.

------

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Les anmeldelsen av "Ringer i vannet" på www.musikknyheter.no

Anmeldelsen
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D