Marte Wulff på RØVERSTADEN Billetter CC: 350 (ink. avgift) ID: 18 år Facebook event
Unummererte plasser! Grupper vil bli plassert samlet så langt det lar seg gjøre.
Info

Marte Wulff (f. 1980) er en to ganger Spellemann-nominert visepop-artist fra Kristiansand, bosatt i Oslo. Hun har gitt ut fem soloalbum, inkludert én innspilt med Kristiansand symfoniorkester, og fire album med ulike bandprosjekter. De senere år har hun gjort seg spesielt bemerket i det offentlige ordskifte som en tydelig stemme for klima- og miljøsaken som hun brenner sterkt for.

I vår slapp Marte sitt sjette album «Ringer i vannet», der hun med humor og innsikt fletter inn både kapitalismekritikk, klimakamp og verdispørsmål i sine poptekster, side om side med sanger om sorg og mange slags kjærlighet. Denne unike kvelden møter vi en nedstrippet Marte og et Steinway-piano.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

SMITTERVERN: Vær trygg på kulturarrangementer!

Røverstaden legger til rette slik at alle pålegg og anbefalinger om smitterverntiltak fra myndighetene blir fulgt. For publikum blir det derfor litt annerledes å være på våre arrangementer:

- Kom i god tid slik at vi unngår kø og trengsel ved inngangen. - Hold 1 meter avstand til andre gjester.

- Vi registrerer gjester ved ankomst for eventuell smittesporing. - Det er plassert dispensere med hånddesinfeksjonsmiddel flere steder i lokalet. Bruk dem så ofte som mulig.

- Hold dere ved bordene. Mingling må du dessverre vente med til etter COVID-19.

Vis hensyn til dine medmennesker, og respekter andres ønske om avstand. Vask hendene, hold avstand i kø, vær grei, smil og kos deg

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D