Månegarm + Einherjer + Dawn Of Disease på KLUBBEN Billetter CC: Billettpris: 275 + avg Facebook event Månegarm (SE)
Einherjer (NO)
Dawn of disease (DE)
DJ Runar (Inferno Festival/The Devil's Rejects)
Info

Månegarm kl: 22:30
Einherjer kl: 21:00
Dawn Of Disease kl: 20:00

Dørene åpnes kl: 19:00

Månegarm (SE)
Med røtter tilbake til 1995 har Månegarm levert Viking/Pagan-metal i over 20 år. Som en av grunnleggerne innen sjangeren har de hentet inspirasjon fra death/black-metal og ikke minst norrøn folkemusikk. Det selvtitulerte albumet «Månegarm» har høstet strålende kritikker, og Oslo gleder seg til omsider å få høre dette live!

Einherjer (NO)
Einherjer er en av pionerene innen norsk metal. Med sine melodiøse komposisjoner, der man merker innflytelsen av alt fra folkemusikk til klassisk blackmetal, skaper de utrolig sterke konserter. Det siste albumet «Norrøne Spor» er et mesterverk som beviser Einherjers posisjon i Norsk musikkhistorie.

Dawn of Disease (DE)
Tysk death metal med solid fotfeste. Med spillejobber på storheter som Hellfest, Ragnarok og Wacken i beltet, kommer det et heltent Dawn Of Disease til Oslo. De kommer med ny plate i bagen for å blåse ørene av Oslo-publikummet!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D