Live Podkast "Innsiden" m/Bjørn Eidsvåg på RØVERSTADEN CC: Gratis Facebook event
Info

Hvorfor står noen mennesker ut fra mengden? Er vellykka mennesker annerledes enn oss andre? Hvorfor kommer noen lenger i det de driver med? Er det tilfeldig eller bare flaks? Har de en drivkraft utenom det vanlige? I så fall, hvor kommer den fra? Og hva kan vi lære av dem?

Ekstraordinære mennesker har som regel ekstraordinære historier å fortelle. Hver episode møter Line Verndal og Karoline G. Herlofsen en ny gjest. Sammen snakker de om de store hendelsene i livet, både i karriere og på privaten.

I sesongens siste live podkast på Røverstaden får Innsiden besøk av artist og ordinert prest, Bjørn Eidsvåg. Han har utgitt 27 album siden debuten i 1976 og har blitt tildelt Spellemannprisen fire ganger. Hans suksessforestilling Etterlyst: Jesus gikk for fulle hus i 2016-18. I 2019 ga han ut boken "Tro og trass".

-------------------------------------------
TRO OG TRASS
Bjørn Eidsvåg bruker sin velkjente fortellerkraft på de store spørsmålene i livet. Han kaller seg kristen, men han vil være det på sin egen måte. Eidsvåg har levd et liv i tro og trass fra oppveksten i Sauda, via formende studieår og famlende musikalske forsøk til dagens status som folkeeie. Her byr han på høydepunkter fra en lang og suksessrik karriere og deler samtidig ut spark til kirkens mørkemenn og måten de forvalter sannheten på.

På bedehuset møtte vesle Bjørn den snille Jesus. Ettersom Eidsvåg ble eldre forandret dette bildet seg. Var Jesus egentlig noe å tro på? For å finne svar på hva det kristne budskapet betyr og hva slags rolle det har i eget liv, stiller Eidsvåg seg de grunnleggende spørsmålene: Hva er viktig for meg, og hvilke verdier navigerer jeg etter? Hva har formet meg og hva er jeg lært opp til å tro på? Og holder det vann?

Reservere bord? Send mail til bar@roverstaden.no

Foto av Line Verndal og Karoline G. Herlofsen: Lillian Julsvik

Nyhetsbrev på vei! :D