Lillelørdag: Soft Punch, Huma Luma, Me and the Julios, 2nd Class People.

Lillelørdag: Soft Punch, Huma Luma, Me and the Julios, 2nd Class People. på KLUBBEN onsdag 15.05.19 Kl.19.00 ID: 18 Pizzeriaen er åpen før, under og etter arrangement!
Info

Lillelørdag er tilbake! Vi vier scenen til å showcase en rekke up-and-coming artister vi har troen på!

LILLELØRDAG. Et begrep fra gammelt av hvor tjenestefolk fikk onsdag kveld fri for kompensasjon fra arbeid i helgen. Kvelden ble brukt til aktiviteter som man gjerne forbinder med lørdagskvelden. Kanskje ikke helt relaterbart i moderne tidsalder, men dog, begrepet sitter ennå.

Soft Punch manøvrerer seg gjennom pop-jungelen med sterke melodier, deilige basslinjer og gamle synther.

Siden bandets oppstart i 2017 har de spilt en rekke konserter og blitt anbefalt av Urørt. I løpet av det siste året har bandet brukt mye tid i Luft Recordings, hvor de har jobbet intenst og målrettet mot utviklingen av sitt musikalske uttrykk. Bandets mål er å overraske og fange lytterne ved bruk av elektroniske effekter og uventede virkemidler, og samtidig stå godt plantet med begge beina i poppen.

Dorothea Økland - vokal, Liva Austad Sværen - bass, Sondre Gautefald - gitar, Solveig Wang - keys, Henrik Lødøen – trommer

Daydream: https://open.spotify.com/artist/1Hs97ntwx7FoPUuOilr2NI?si=Onfr8XxZRbyGJsPwwhZfGw

Huma Luma er et 5-mannsband fra Halden som spiller høy, riffbasert indierock og leker seg med mange sjangertrekk farget med melodiøse vokalharmonier. Bandet ble sveiset sammen av Karoline Stenberg Henriksen for å akkompagnere hennes nokså uskyldige ballader, noe som etterhvert endret seg til et langt mer hårete format. Inspirasjonslisten er lang, men man kan trekke frem blant annet Twin Peaks, Whitney, The Velvet Underground, Allman Brothers og The Beatles for å nevne noen.

Bandet består av Thor Murtnes og Benjamin Rø Haavelsrud på gitar(og koring), Henry Solstrand på bass, Alfred Rø Haavelsrud på trommer og Karoline Stenberg Henriksen på synth og vokal.

I løpet av sommeren 2018 slapp bandet 9 singler og i september samme året ble bandet kåret til Ukas Urørt på NRK P3.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/5RJfQxXEYydPkCJereTmsv

2nd Class People er et Oslo-basert indie-rock band etablert i 2008. Deres sound henter toner fra dansbar 80’s pop, disco, jazz og rock omgitt av våte gitarer og vintage synther. Bandet har en klassisk rocke besetning bestående av trommer, bass, vokal, gitar og synth som sammen skaper et frisk og forførende lydbilde det er vanskelig å ikke bevege seg til. Bandet jobber for tiden med sitt debutalbum og kommer til å slippe en rekke singler sommeren og høsten 2019.

Spotify: http://spoti.fi/2cYPUuC
Facebook: https://www.facebook.com/2ndcl...

Me and the Julios er et Oslo-basert indierockeband som spiller fengende morsmålslåter om alt fra personlige kvaler til lettere samfunnskritikk. Diskografien består av både riffbaserte bængers og følsomme grinelåter, kronet med catchy refrenger som fester seg både i bakhuet og hjerterota. Live viser gjengen mye personlighet, sjarm og energi på scenen. Me and the Julios er Me and the Julios.

Nyhetsbrev på vei! :D