Hayeminol + Korsfarere - Avgrunnens kall (directors cut) på RØVERSTADEN CC: 175,- ID: 18år Facebook event
Info

Kl 1830: HAYEMINOL
Disse ungdommene er kanskje norsk rocks fremste håp og fredag 11 oktober kjører de full punk-blowout med konsert i Røverstaden-trappa. Da blir det publikum både over, under og på sidene. Deilig kaos. Anbefaler å ikke stagedive fra balkongene i 2 etasje, men du vil antageligvis føle på lysten.

Kl 20.00: KORSFARERE - AVGRUNNENS KALL (directors cut)
Siste mulighet til å få med seg første del av historien før vinterens premiere på del to: «Korsfarere - Den sorte Grisen». I vinterens premiere dukker det også opp nye karakterer spilt av bl.a. Kristopher Schau, Egil Hegerberg, Lars Lønning, Christopher Nielsen og Alex Rosén. Men du bør nok se første del av fortellingen først. Korsfarere - Avgrunnens kall er et bisart og bekmørkt bygdedrama der «Theodor Kittelsen og HP Lovecraft møter Fleksnes». «Avgrunnens kall» er den første av to filmer om den urbaniserte odelsgutten Rolf Bakken som flytter tilbake til gården etter at hans far omkommer på mystisk vis i skogen. Sammen med barndomsvennen og grisebonden Einar Brenno begynner de å undersøke omstendighetene rundt dødsfallet og blir sugd inn i et mørkt og grufullt mysterium.

FORHÅNDSSALG: Billett kr 175,- (Hvis du vil sikre deg plass så kan du vippse til min tlf 40847765, så setter jeg deg på lista. De på lista er med i trekningen om to 90 x 60 cm Avgrunnens kall-plakater).

Det blir noen ståplasser hvis arrangementet blir utsolgt. Men it’s only rock’n roll fiskeboll. Dette er rock’n roll kino, så det er også lov å heie og bue på sine favoritter og hatobjekter underveis i filmen.

Nyhetsbrev på vei! :D