KNUT REIERSRUD BAND

KNUT REIERSRUD BAND på KLUBBEN lørdag 16.02.19 Kl.20.00 ID: 18 Pizzeriaen er åpen i forkant av arrangementet. Dørene åpner kl 20:00.
Info

Knut Reiersrud var en av de første artistene som besøkte konsertscenen vår. På en kald desemberkveld i 2017 besøkte han og Bugge Wesseltoft en betongplass i kjelleren på Røverstaden som skulle hete KLUBBEN. Det er derfor fint å få Knut tilbake som gjest igjen. Denne gangen er vernehjelm og sko byttet ut med gitar og band!

Knut Reiersrud Band er en unik samling av Norges fremste og hardest arbeidende rytme- og toneleverandører. Keyboardist David Wallumrød, gitarist Bjørn Holm, bassist Nikolai Hængsle Eilertsen og trommeslager Andreas Bye er rett og slett en Royal samling av norsk musikklivs øverste sjikt.

Sjefen sjøl er å regne som en bauta i norsk musikkliv og har utviklet et helt eget uttrykk med elementer fra mange musikkformer. Han er prisbelønnet både som gitarist og komponist og er internasjonalt kjent fra en lang rekke samarbeid med andre artister. Det som imidlertid gjør Reiersrud helt unik er hans evne til alltid å være relevant og overraskende nyskapende.

Hør på Knut Reiersrud Band – 
Spotify: https://open.spotify.com/artis...
Tidal: https://tidal.com/browse/artis...

“Knut Reiersrud formidlet stemninger og sanseinntrykk fra scenen. Han tar publikum med på en musikkarusell; han bygger oss opp, han dasker oss litt vennlig på kinnet og han hamrer løs på oss med akkord- og durskifter som gjør at vi som opplever dette nærmest blir litt øre i hodet og kropp når sanseinntrykkene slår innover oss som bølger slår mot land (i mangel av et bedre bilde)." 
- Romerike Blad

Nyhetsbrev på vei! :D