Junipher Greene

Junipher Greene på Klubben fredag 23.03.18 Kl.20.00 Billetter CC: 375 ID: 20 Dørene åpner kl. 20:00
Konsertstart kl 21:00
Info

Nok et legendarisk band skal gjeste Røverstaden;

Junipher Greene er tilbake på hjemmebane. Bandet ble dannet 1965 og i 1971 lanserte gruppen albumet Friendship på Club 7 i Munkedamsveien. Friendship ble av Dagens Næringsliv kåret til tidenes beste norske album i 2007 og står som en stolpe i norsk plateproduksjon.

Flere av tekstene ble skrevet av Harald Are Lund fra NRK, under pseudonymet«Clever Duck» som også var medprodusent på albumet. Albumcoveret ble malt av en ung fremadstormende kunstner ved navn Odd Nerdrum.
Junipher Greene spilte flere ganger på Kalvøya og varmet opp for Deep Purple Njårdhallen 1971.
På konserten i Røverstaden får du en unik mulighet til å høre albumet som ble lansert på på samme sted i 1971 i sin helhet, servert fra de som skapte dette myteomspunnede albumet: Freddy Dahl- vokal/gitar, Geir Bøhren - trommer/vokal, Bent Åserud – gitar/ fløyte/ munnspill /vokal, Øyvind Vilbo- bass/vokal og Jon Willy Rydningen – Hammond B3.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Junipher Greene - Official

https://open.spotify.com/artist/66XeEqwvu77N79QtyvBqO3
http://tidal.com/#!/artist/31945


Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D