Live podcast "Innsiden": Månedens kulturpersonlighet Adam Schjølberg på RØVERSTADEN CC: Gratis ID: Fri aldergrense Facebook event GRATIS INNGANG, åpen bar og knallgod italiensk pizza!
Info

Ekstraordinære mennesker har som regel ekstraordinære historier å fortelle.
I podkasten INNSIDEN møter Line Verndal og Karoline G. Herlofsen en ny gjest i hver episode.
Sammen snakker de om de store hendelsene i livet, både i karriere og privat.

Adam Schjølberg er månedens kulturpersonlighet
Adam ble allemannseie da han deltok i NRKs “Sofa”. Der diskuterte han og sin mangeårige humor-makker Tore Petterson seg gjennom TV-uka og vant sin plass i de norske hjerter. Nå er Adam et velkjent navn på den norske stand-up scenen ved å være en mitraljøse av gode poenger og latterkuler. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand-up showet "Mellom Barken og Feen". Et show der Adam tar for seg maskulinitet som tema, med en god dose selvironi og et godt grep rundt samfunnskritikken. Anne Kat-Hærland har hatt regi på stykket og spisset det til helt uten filter.

Nå er han aktuell med boken ”Mannual”. Hvor han går enda dypere inn i tema mannsidentitet og i hva maskulinitet og machokultur er og gjør. Han har i over ti år vært å se på den norske tv skjermen i forskjellige konsepter som: “Homsepatruljen”, “71 grader nord, kjendis”, “Camp Senkveld” og «På Tur Med Dag Otto” Han jobber jevnlig som konferansier på diverse events og har podkasten «Kommentarfeltet» sammen med Tore.

Vi gleder oss!

Hør tidligere podcaster her!
Nyhetsbrev på vei! :D