Hot Club de Norvège på KLUBBEN Billetter CC: 380 Facebook event
Info

2019 har vært et sammenhengende jubileumsår for Hot Club de Norvège, med sammenhengende turné ov hele Norge, bokutgivelse og plateinnspilling. Aldri har Djangomusikken stått sterkere og aldri har 40års-jubilantene Hot Club de Norvège vært bedre!

Samtidig har dette vært avskjedssesongen for grunnleggeren av bandet, gitarist Jon Larsen. Etter et langt liv på veien skal han takke for seg til jul. Og kanskje forske videre på stjernestøv.

Søndag 8. desember blir aller siste mulighet for å oppleve gitaristen Jon Larsen på scenen sammen med Hot Club de Norvège i Oslo! Kvartetten holder sin avskjedskonsert i Røverstaden, 40 år etter at de debuterte på samme scene (Club 7) i 1979. Under denne helt spesielle konserten blir det en seremoni hvor stringswingmusikkens stafettpinne skal overrekkes Larsens arvtaker, den 18 år gamle supergitaristen Ola Erlien.

Dette blir en historisk konsert som du ikke vil gå glipp av. En siste kveld med gjengen, fylt til randen av forrykende stringswing og ulidelig vakre ballader. Djangomusikk fra Grieg til Zappa.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D