Geir Sundstøl & Erland Dahlen på KLUBBEN Billetter CC: 250,- ID: 18 år Facebook event
Info

OBS! Konserten er flyttet fra 19. mars til 9. oktober.
------

Geir Sundstøl og Erland Dahlen er to av landets mest profilerte musikere. I løpet av de siste årene har begge gitt ut flere plater på plateselskapet Hubro. Spellemannsprisvinnende «Brødløs» (2018) er Sundstøls oppfølger til «Langen Ro» (2016) og den Spellemannsnominerte «Furulund» (2015). Lydbildet er melodisk basert på hans eminente steel- og slidespill.

«Clocks» (2017) følger opp Dahlens Spellemannsnominerte «Blossom bells» (2015). «Rolling bomber» kom i 2012. Musikken har blitt beskrevet som «filmatisk perkusjonsmusikk».

Dahlen/Sundstøl har sammen og hver for seg turnert i mer enn 30 land og medvirket på over 450 norske og internasjonale plateutgivelser! Blant artister de har spilt sammen med er Madrugada, Odd Nordstoga, Anja Garbarek, Ane Brun, Arve Henriksen, Anne Grete Preus, Susanna Wallumrød, Stein Torleif Bjella, Sivert Høyem, Marit Larsen og a-ha, for å nevne noen.

Vi er stolt over å ha duoen tilbake på Røverstaden, to år etter at de sist sto på samme scene. Konserten 9. oktober vil inneholde låter fra deres respektive plater, samt improvisert musikk. Vi gleder oss stort til å få et gjensyn med to av landets beste musikere!


BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D