FATIMA + THE CHILDREN OF ZEUS PRES AV. MUTUAL INTENTIONS

FATIMA + THE CHILDREN OF ZEUS PRES AV. MUTUAL INTENTIONS på RØVERSTADEN lørdag 09.02.19 Kl.19.00 Billetter ID: 20 PIZZERIAEN ER ÅPEN I FORKANT
Info

Det svenske soulfenomenet Fatima & den britiske rap/soul-duoen i Children of Zeus spiller på Røverstaden i februar 2019 – presentert av Mutual Intentions!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Den svenske Soul/R&B-stjernen Fatima er en kameleon av sjangere, blandet i et utrykk som er rått som ODB, og silkemykt som Minnie Riperton. Et kjernekraftverk av en vokal, med en vakker tone.

Hun har skrevet sanger og jobbet med folk som Floating Points, Scoop DeVille, Flako, Dam-Funk, Oh No, Shafiq Husayn og Roc Marciano. Debutalbumet hennes «Yellow Memories» vant årets album på Gilles Peterson sitt Worldwide Awards i 2015. Albumet ble også kåret til et av de 10 beste R&B-albumene det samme året. Hennes energiske live-show sammen med det anerkjente Eglo Band har gitt henne et rykte som en rå live-artist. Dette året slapp hun sitt etterlengtede album «And Yet It’s All Love», som har fått strålende kritikker fra blant annet Pitchfork og Resident Advisor. Vi gleder oss stort til å se henne på scenen på Røverstaden, fire år etter hennes forrige konsert i Oslo.


Children of Zeus er en soul/rap-basert duo, bestående av to av Manchester sine mest respekterte artister, Konny Kon og Tyler Daley.

Konny Kon er kjent som DJ, rapper og beatmaker fra Broke’N’English. Tyler Daley også kjent som Hoodman gikk fra å være en anerkjent rapper og skuespiller, til å bli en av de mest ettertraktede soul-sangerne i England. Han har jobbet med folk som Bugsy Malone, Lenzman og Goldie. De siste årene har denne Manchester-duoen puttet byen på kartet med sine personlige låter, og er aktuelle med det kritikerroste albumet «Travel Light» på FWR som blant annet har gitt dem en live-plass på Gilles Peterson sin prisutdeling Worldwide Awards i år.

Mutual Intentions er et Oslo-basert kollektiv og plateselskap som huser artister som Fredfades, Ivan Ave, Yogisoul, SRAW, Jawn Rice, Bendik HK, Kristoffer Eikrem og Mest Seff.

Vi sees på Klubben 9.februar 2019!

Mutual Intentions er et Oslo-basert kollektiv og plateselskap som huser artister som Fredfades, Ivan Ave, Yogisoul, SRAW, Jawn Rice, Bendik HK, Kristoffer Eikrem og Mest Seff.

Vi sees på Klubben 9.februar 2019!

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D