FALKEVIK / RELEASEKONSERT

FALKEVIK / RELEASEKONSERT på Klubben torsdag 18.10.18 Kl.20.00 ID: 20
Info

Torsdag 18. oktober blir det releasekonsert for FALKEVIK sitt første album "Louder than I´m used to" på Røverstaden i Vika.

-------------------------

Med mot, kreativitet og kjærlighet for improvisasjon, utgjør Julie Falkevik Tungevåg, Ellen Brekken og Veslemøy Narvesen trioen FALKEVIK - en trio som kombinerer det kalde, nordiske jazz-uttrykket med elegante og rare popmelodier. Musikken beveger seg i landskapet singer-songwriter/indiejazz, med lyriske instrumentelle partier og riff-baserte soloer.

19. Oktober kommer endelig debutalbumet til FALKEVIK på Drabant Music. Albumet er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og Urban Sound Studios i Oslo. Albumet er inspirert av naturen på Vestlandet, trangen til å reise ut, og frykten for å miste fotfestet og drukne i storbyen. Dessuten har musikken til blant annet Esbjörn Svendsson trio, Keith Jarrett, Olga Konkova, Tori Amos, The Bad Plus og Morten Qvenild vært viktige inspirasjonskilder.

Albumet følges opp med en lengre releaseturné i Tyskland i oktober og november, i tillegg til konserter her hjemme i Norge.

--------------------------

Dette må jo feires litt, og vi gleder oss sjukt til å spille for dere!

piano/effekter/vokal : Julie Falkevik Tungevåg
kontrabass/elbass/kor : Ellen Brekken
trommer/effekter/kor : Veslemøy Narvesen

I tillegg blir det noen musikalske gjester som titter innom på scenen i løpet av kvelden!

Nyhetsbrev på vei! :D