Deathbarrel / Olav Larsen / General Forsamling på KLUBBEN Billetter CC: 330 ID: 18+ Facebook event
Info

Deathbarrels musikk er skiftenøkler og motorolje, øl i sene nattetimer og traileren som står parkert utenfor veikroen. Den er lyden av lengsel og savn, av lange arbeidsdager og av slitne muskler, av endeløse kystveier og av sjømenn på landlov. Deathbarrel bærer med seg frihetsdrømmen som deles av alle som vet hva ærlig arbeid er.”
(Morten Jørgensen)

DEATHBARREL er outlaw country-bandet til Ottar B. Stangeland, kjent fra det notoriske punkbandet Haggis. Debuten “Merciless Winds” fra 2012 tok opp slåsshansken etter artister som Waylon Jennings og Kris Kristofferson, og ble trukket frem av Natt & Dag som en av årets utgivelser fra Stavanger. Den nye EP-en "Songs of Ill Repute" fra bråkmakerne i Deathbarrel er rett rundt hjørnet, til glede for bandets venner og fortvilelse for dets fiender.

Sandnes’ fremste utøver av ateistisk country-gospel er kanskje mest kjent som frontfigur i OLAV LARSEN & the Alabama Rodeo Stars, mens den ferske utgivelsen “Drunkards, Misfits & Losers, volume 2” ble utgitt i samarbeid med sambygdingene Aaslandbros - en EP som ble anmeldt til terningkast 5 i Aftenbladet. Larsen med band har mottatt gode anmeldelser i norske så vel som svenske og britiske medier, og har blant annet varmet opp for Jason Molina i Storbritannia.

GENERAL FORSAMLING (Børre Bratland) er en dyprøstet jærbu som synger sanger om brennevin, kvinnesvik og depresjoner. Aktuell med skiva “Frykten for å leva” fra 2019. Anbefales for deg som setter pris på artister som Happy Dagger og Einar Stenseng.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D