UTSATT! Dawn Landes på KLUBBEN Billetter CC: 245 kr ID: 18 år Facebook event
Info

UTSATT! Alle konserter og arrangementer på Røverstaden frem til 1. Mai blir utsatt eller avlyst. Vi jobber med å finne ny dato til konserten med Dawn Landes.

Vi har et stort ønske om å få gjennomført konserten senere i år, og de med billett vil få mer informasjon fortløpende. Vi takker for tålmodigheten.

I mellomtiden; Vær varsom og ta vare på hverandre!

----------------

Dawn Landes kommer for første gang som headliner i Norge! Dawn har gitt ut en rekke fine album og turnert verden rundt i flere år, blant annet med Grant-Lee Phillips i USA.

Det nyeste albumet "Meet me at the River", utgitt av Yep Roc for et års tid siden, har fått bøttevis med lovord fra kritikerne. Albumet er produsert av den legendariske Fred Foster i Nashville (Roy Orbison, Dolly Parton, Kris Kristoffersen etc.)

Også her i Norge er Dawn meget populær, så vi gleder oss sammen med alle dere til en herlig konsert med Dawn Landes i Røverstaden!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D