Coffinshakers på KLUBBEN Billetter CC: 250 + avg. ID: 18 Facebook event The Coffinshakers (SE)
DJ GoldiLocks & DJ Bethsy
Info

Hvordan ville det ha hørtes ut dersom Johnny Cash sto for soundtracket til Twin Peaks og Glenn Danzig skrev tekstene?

Man skulle anta at det kunne ha hørtes ut omtrent som THE COFFINSHAKERS. Vi innrømmer det: Dette er ikke metal, men glir lett inn under OMFUG - det vil si annen musikk du BØR og SKAL høre!

Svenskene kombinerer gotisk uhygge med rockabilly og country, og toppes av vokalist Rob Coffinshakers dype, Johnny Cash-aktige vokal. Bandet debuterte med "Dracula Has Risen From the Grave" tilbake i 1996, og ga ut fullengderen "We Are the Undead" i 1999. Etter den tid har det blitt med sporadiske singelslipp, med unntak av albumet "The Coffinshakers" som kom i 2007. Horrortemaet er gjennomgående i låtkatalogen, med titler som "Necromancy", "Lust For Blood", "Transylvania" og "You Call It Graveyard (I Call It Home)" - i tillegg til det som (antakeligvis?) er et nikk med hatten til mr. Cash i "Pale Man in Black".

Med andre ord: Dersom du har sans for country med skrekkfilmestetikk vet du hvor du har å innfinne deg 22. november. Karlstad-bandet har for øvrig ikke spilt i Oslo siden 2009, så dette er ikke en happening som skjer hver dag!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D