Chansons Internationales // SPANSK AFTEN på DUESLAGET Billetter CC: 100 ID: 18 Facebook event
Info

Velkommen til en varm, vakker, forrykende spansk aften! Zwaig/Heyerdahl med gjest Trond Folstad. 🌹❤️‍🔥

Duoen Zwaig/Heyerdahl er kjent for sine kvelder med Chansons Internationales på Røverstaden. Denne sesongen, én tirsdag hver måned fra oktober, vil de fokusere på tre ulike temaer, noen ganger med gjestemusikere.

11. oktober blir det skatter fra det spanske musikalske landskapet. Vi lover flamenco, klassisk, en samtidsaktuell overraskelse, gamle, folkelige låter og poesi av Federico García Lorca. Med seg denne kvelden har de flamencogitarist Trond Folstad.

Trond Folstad har over 30 år lang fartstid som flamencogitarist. Han er leder av bandet Candela og spiller i Duo Córdoba.

Zwaig/Heyerdahl utforsker ulike musikalske sjangre og sanger på flere språk, med utgangspunkt i fiolin og stemme. Johanna Zwaig er performancekunstner. Hun har i snart 30 år gått i dialog med flamencokunsten og de siste ti årene særlig fordypet seg i cante jondo.
Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er leder av bandet Sturm und Drang.

Det blir to sett med pause i midten.
Dører: 18.00
Start: 19.00
Servering av Cin Cin pizza.

Velkommen!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D