Avlyst! CHANSONS INTERNATIONALES på RØVERSTADEN CC: Gratis inngang ID: Åpent for alle Facebook event
Info

AVLYST! 12. mars kom det instrukser fra mydighetene som forbyr arrangementer med over 50 deltakere - dette for å hindre spredningen av koronaviruset. Alle arrangementer til og med påske er derfor avlyst. Forhåpentligvis sees vi på Chansons Internationales 21. april. Vær varsom og ta vare på hverandre ♥

---------------------------------

Ragnar Heyerdahl og Johanna Zwaig inviterer til gnistrende kvelder på Røverstaden! Med fiolin og stemme tar de oss med på musikalske reiser, fra franske chansons via argentinsk tango til klezmer, flamenco og russisk sigøynermusikk. Det blir fokus på sanger som synges og spilles av folk på gatehjørner, kneiper og scener. Til trøst, fest og protest! Det er låter som kan slå sprekker i murer.

Annenhver tirsdag! Iblant også med inviterte gjester!

Ragnar Heyerdahl er fiolinist og komponist. Han spiller i Oslo-Filharmonien og er frontfigur i Sturm und Drang. Johanna Zwaig er performancekunstner og sanger, med fordypning i flamencosang. Sammen har de hatt konserter bl.a. på festivalen LOVE AND REBELLION i Siglufjord, Island, på Musikvalvet Baggen i Stockholm og i CELLARCUBE under Asker kulturfestival.

Nyhetsbrev på vei! :D