Backstreet Girls

Backstreet Girls på Klubben lørdag 05.05.18 Kl.20.30 Billetter CC: 305 + bill.avgift ID: 20
Info

Backstreet Girls er på hjemmebane –
Det kompromissløse bandet har så og si beholdt sin status innenfor norsk rock i over 30 år. Bandet ble nærmest synonymet på Sardine’s og nå skal de igjen pumpe ut rock, boogie rock og rock’n’roll – på så og si samme scene som de startet ut på.

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Backstreet Girls består av Petter Baarli, gitar – Bjørn Müller, vokal – Dan Thunderbird, bass – Martin H-Son, trommer.

BACKSTREET GIRLS
“Jeg vil nødig bruke ordet ekte, men jeg kan peke på noen andre som kan si det. I en meget striglet musikkvirkelighet oppleves de som noe genuint. Og selv om man skulle ha andre, eventuelt mer utviklede, musikalske preferanser enn bandets rock’n’roll, er det meget vanskelig ikke å umiddelbart merke appellen i spetakkelet.”

– Audun Vinger, DN

“Kulturelt sett er Backstreet Girls vårt Ramones, New York Dolls og AC/DC. Og de er en utrydningstruet art. Hvis du noensinne lurte på hva rock’n’roll i Norge handlet om, få med deg denne konserten med Backstreet Girls, i morgen er det for sent." 
– Knut Schreiner, Turbonegro

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D