AMARANTHE (S)

AMARANTHE (S) på KLUBBEN fredag 23.11.18 Kl.20.00 Billetter CC: 425,- ID: 18 Røverstaden Pizzeria er åpen i forkant av arrangementet
Info


Svenske Amaranthe er et hett navn i metalverden og de har tidligere spilt for fulle hus i norske byer!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Amaranthe (S)

Med «en sunn dose pop smeltet sammen med et tungt metalcore-inspirert melodiøs deathmetal sound» har de hatt stor suksess, som kan måles i mer enn 100 millioner avspillinger på Spotify og 60 millioner visninger på YouTube. 
Amaranthe slapp i 2016 sitt fjerde album «Maximalism», som gikk inn på topp 10 i mer enn 10 land innen rocksjangeren i løpet av lanseringsuken.

I oktober, så slippes deres femte album, som de lover har et nytt sound som vil sjokkerer folk, men på en positiv måte! 
23. november så er de endelig tilbake i Oslo!
Bandet slo igjennom i 2011 med det selvtitulerte debutalbumet som toppet en rekke lister, og med oppfølgeren «The Nexus» tok Amaranthe spranget til å bli et band i verdensklasse. 
Med det tredje album «Massive Addictive», som nådde førsteplass på Billboard Heatseekers liste, bekreftet Amaranthe sin posisjon både i Europa og USA.

Special Guest + support TBA

Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D