ALIVE MUSIC PRES. KLUBBDAGEN PÅ RØVERSTADEN

ALIVE MUSIC PRES. KLUBBDAGEN PÅ RØVERSTADEN på Klubben tirsdag 07.08.18 Kl.19.00 The Cruel Intentions - Bisån - Vöödöö & Virginia Hill
Info

Alive Music har gleden av å presentere en sensasjonell rockekveld under "Klubb Øya" på Røverstaden med noen av landets mest spennende rockeband;
The Cruel Intentions - Bisån - Vöödöö & Virginia Hill

The Cruel Intentions 
The Cruel Intentions ble grunnlagt i starten av 2015 av Mats Wernerson, Lizzy DeVine, Kristian Solhaug og Eiliv Sagrusten, hvorav sistnevnte har nå blitt erstattet av slagverkeren Robin Nilsson. Alle medlemmene har fartstid i flere andre band tidligere; Lizzy DeVine bodde flere år i Los Angeles, hvor han var sanger og låtskriver for ‘Vains of Jenna’ – et band som fikk sitt gjennombrudd med opptredener i filmene Jackass/Viva La Bam/Kat Von Dee’s LA Ink, i tillegg til å turnére flere ganger i statene. Lizzy flyttet tilbake til sverige og møtte Mats og Kristian, to musikere som han hadde såpass god kjemi med at Lizzy flyttet til Oslo. Derav begynte de å jobbe sammen på det kommende albumet ‘No Sign of Relief’.

The Cruel Intentions på Spotify 
https://open.spotify.com/artist/3RKn3P56kkewba1s6QpyDk?si=mtD6Nx_gTo2SuYT11fC5wg

BISÅN
BISÅN ble startet i mars 2015 med intensjon om å rocke løs på en enkelstående konsert. To år senere er gutta i full gang med innspilling av debut-album. Første singel “Sink The Sun” utgitt 19. Mai 2017 gir en smakebit på hva BISÅN handler om. Med inspirasjon fra band som Rival Sons, Royal Blood og Led Zeppelin gir bandet også plass til en pop-sensibilitet som minner om artister som James Bay og John Mayer. Trioen har brukt de to første årene av sin levetid som et klassisk garasjeband, låst inne på en hytte i fjellet hvor blod, svette og tårer har blitt lagt inn i å perfeksjonere låter og sound. Nå er BISÅN endelig klare for slippes ut på beite.

Vöödöö
Vöödöö er ett alternativt rocke band fra Bergen. Bandet har nylig spilt inn sin debut skive som skal slipper i høst via Indie Recordings. Bandet har sluppet to singler "Lay me to rest» og «Dots» med en kraftig respons og har allerede over tyve tusen månedlige lyttere på Spotify. 
Vöödöö drar deg inn i ett deilig univers av alternativ rock med intense toner, melodier og sjel.

Vöödöö på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/22HKs5aQGuNhhhW2kVUIk8?si=BJlPZkMUSgWCR93pw9628w

Virginia Hill
Med en fot dypt plantet i tradisjon og den andre sparkende knallhardt på døra til fremtiden.Denne kvintetten er fast bestemt på å drive godstoget med denne standhaftige form for musikk og underholdning fremover.Kjernen av bandet har holdt det gående i nærmere fem år. Som "Phillie & The Cruel Faces", har bandet allerede turnert rundt om i Europa, hvor deres energiske opptredener hevet ikke bare øyenbryn på publikum, men også de som var nødt til å innta scenen etterpå. 
Debut skiva er spilt inn og produsert av Stamos Koliousis og har release i høst.

Nyhetsbrev på vei! :D