1349 på KLUBBEN Billetter CC: 325 + avg. ID: 18 Facebook event Support: Fleshmeadow
Info

Helvetesmaskinen 1349 er aktuelle med sitt sjuende album "The Infernal Pathway" og legger i løpet av vinteren ut på en omfattende turné med Abbath og Vltimas. Før den tid skal Røverstaden bades i flammer, omhylles av mørke og drukne i kaos og galskap!

Allerede med førsteskiva "Liberation" fikk 1349 en god dose oppmerksomhet i black metal-kretser, mye på grunn av at Frost fra Satyricon spilte trommer i det da forholdsvis ukjente bandet, men også på grunn av skivas nådeløse tempo og kaotiske aggressivitet. Bandet markerte ytterligere revir med oppfølgerne "Beyond the Apocalypse" og "Hellfire" som ble sluppet de påfølgende årene. Deretter gikk det fire år før "Revelations of the Black Flame" og "Demonoir" ble utgitt i henholdsvis 2009 og 2010, og sjetteskiva "Massive Cauldron of Chaos" ble sluppet etter et nytt fireårsopphold. Sistnevnte førte for øvrig til en Spellemann-nominasjon for 1349.

1349 har allerede gitt ut tre singler fra det kommende albumet, der den ene låta "Dødskamp" er et kommisjonsverk på oppdrag fra Munch-museet, Innovasjon Norge og Visit Norway.

Gitarist Archaon uttaler i forbindelse med utgivelsen at "Munch er kanskje den største norske kunstneren opp gjennom historien, sammen med Edvard Grieg. Verkene hans er enormt mørke og uhyggelige, og reflekterer mye angst, smerte og ensomhet, slik jeg tolker dem. Oppdraget passet med andre ord utmerket for oss".

"The Infernal Pathway" sementerer 1349s posisjon som et av norsk black metals mest vitale band, og konserten på Røverstaden gir deg mulighet til å finne ut alt om hva konseptet AURAL HELLFIRE dreier seg om!

BilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletterBilletter

Hjemmeside
Billetter
Nyhetsbrev på vei! :D